You are not logged in.

Pravidla hry
Pravidla fóra
Tým
Ticket System
Upozornění
IRC Chat
Novinky
Fórum

1

Monday, October 31st 2011, 3:11pm

Diskuze o verzi 2.0

Diskuze o verzi 2.0
Váš obranný perimetr bude prolomen. Budete asimilováni. Deaktivujte své zbraně a sklopte své štíty. Vaše biologická a technologická rázovitost se stane Naší součástí. Vaše charakteristiky budou přidány k Našim. Váš život skončil. Od teď - navždy, budete sloužit Nám! Odpor je marný.

2

Monday, November 7th 2011, 8:49pm

zdravím forum
dlouho jsem si jen četl a říkal jsem si že nemá cenu se registrovat ale novoty ve hře a její nefungování mně k tomu dohnalo :-(
od této nové verze jsem si hlavně sliboval to že se opravý chyba hromadné trénování a bohužel to se nepovedlo a co víc přestalo to fungovat úplně tak že teď člověk musí klikat fakt vesnici po vesnici v normálním tréninku což je na provaz :-(

pak tady máme získávání kamenu v boji
získat kámen mužů od lidí co jsou označený korunkou ??? jelikož se uvádí že to je možné jen od těch co mají
# Cíl je alespoň 75% z tvého celkového počtu bodů
# Cíl není více než 150 pozic za tebou
korunka se objevuje 200 mist
a o procentech ani nemluvím jelikož to bylo asi o hodně mín
nebo jak to fakt je ???

3

Monday, November 7th 2011, 10:20pm

Zdravím,
mám s tím jenom já problém?
Chtěl jsem si přestěhovat osadu, budoucí místo je volné, zeptá se mně to, jestli chci opravdu přestěhovat osadu na zmíněné místo, dám že ano, a nic, prázdná obrazovka, nefunguje nic.
Že by další změna k lepšímu?

4

Monday, November 7th 2011, 11:53pm

k nahlasovani problemu se svym uctem pouzijte prislusnou sekci na foru - Postup při nahlašování chyb a uvedte vse co ma byt uvedeno, nebo pouzijte Ticket system hry http://support.kingsage.cz/
Váš obranný perimetr bude prolomen. Budete asimilováni. Deaktivujte své zbraně a sklopte své štíty. Vaše biologická a technologická rázovitost se stane Naší součástí. Vaše charakteristiky budou přidány k Našim. Váš život skončil. Od teď - navždy, budete sloužit Nám! Odpor je marný.

5

Tuesday, November 8th 2011, 6:37am

tak v první části to hromadné cvičení tento problém je celo světový tak proto pišu tady z dovolením myslím že od toho toto vlákno je když se to jmenuje diskuze o nové verzi a objevujou se chyby tak kde jinde to probrat že ty chyby jsou a nejsou jen moje ale více hráčů a hlavně pro vás to má velký přínos že vidíte že se lidi zajímají a neni jim to lhostejné
ale dobře v v zachování pravidel se už nebudu vyjadřovat

a ty kameny to byla otázka ve vláknu snad správném tak bych rád odpověď jestli je to možné prosím děkuji

6

Tuesday, November 8th 2011, 11:14am

pises neco o treningu, ale uz z toho popisu jsem nevycetl co jsi vlastne konkretne chtel delat. A co jsi vse mel zatrzeno a co ti to udelalo.
Co se tyka kamenu , dostaly jste informace takove ktere jsme dostaly my pred spustenym verze hry.
Pokud doslo k navyseni poctu mist ktere muzete napadnout, nemame uz o tom informaci.

7

Tuesday, November 8th 2011, 11:38am

Jak má provozovatel vyřešenou účast osob mladších 18 ti let na kole štěstí?

1. problematická okolnost - možnost nákupu kamenů za herní koruny, tedy za ekvivalent skutečných peněz
2. problematická okolnost - mezi výhrami jsou jednak herní koruny, ale také některé placené služby, takže opět skutečnými penězi vyjádřené hodnoty

8

Tuesday, November 8th 2011, 4:02pm

od této nové verze jsem si hlavně sliboval to že se opravý chyba hromadné trénování a bohužel to se nepovedlo a co víc přestalo to fungovat úplně tak že teď člověk musí klikat fakt vesnici po vesnici v normálním tréninku což je na provaz :-(

hromadný trénink funguje, zkontroluj si jaké počty jednotek máš nastavené a hlavně jaký mód trénování jsi zvolil

9

Tuesday, November 8th 2011, 5:22pm

jo už to funguje i mně asi jsem plakal brzo :-D
tak že se omlouvám za spam

pavelchat
Pokud doslo k navyseni poctu mist ktere muzete napadnout, nemame uz o tom informaci.

nevím co si o tomhle mám myslet na jednu stranu je dobře že máme stejné informace ale pokud se nezakladají na pravdě tak si myslím že já se zeptam tebe jak to je a ty by si měl (nebo ten kdo je k tomu určený) zjistit proč je to jinak tudiš asi položit naší otázku dál a ne napsat že nemáš info !!!
jelikoš kdo ted vý jestli je to chyba a nebo ne ???
přece se ti nic nestane když se slušně zeptáš prosím :-)

Baluma

Community Manager

• Send private message

10

Thursday, November 10th 2011, 2:13pm

Jak má provozovatel vyřešenou účast osob mladších 18 ti let na kole štěstí?

1. problematická okolnost - možnost nákupu kamenů za herní koruny, tedy za ekvivalent skutečných peněz
2. problematická okolnost - mezi výhrami jsou jednak herní koruny, ale také některé placené služby, takže opět skutečnými penězi vyjádřené hodnoty

Collo, sice chapem na co rarazas aj tak ...
- vsetky premiove funkcie, nie len nakup kamenov, je za herne koruny, ktore mozes vyjadrit v skutocnych peniazoch
- ziadnu z tychto vyhier ale nemozes spenazit a teda ziskat za nu realne peniaze(aj ked ju v peniazoch vyjadrit mozes)

tak ci onak sa hlavne na tu druhu okolnost opytam kedze sama neviem ci to vobec nejako riesili :/
Ak nieco chcete nahlasit alebo sa spytat pouzite ticket system

:thumbsup:

11

Thursday, November 10th 2011, 3:23pm

To je pravda, zpětně zpeněžit ty odměny, které jsou ve formě prémiových služeb, nelze, ale pořád představují konkrétní hodnotu. A v souvislosti s ochranou dětí a mládeže před gamblingem a cravingem tu existuje reálné nebezpečí pro nezletilé uživatele. A co si budeme povídat, kolo štěstí tu není jen pro zpestření kingsage, ale především další cesta jak z uživatelů vytáhnout peníze.

12

Thursday, November 10th 2011, 8:29pm

Tak tady k tomu se vztahuje presne VOP 8.3.

Cituji : " Pokud by nezletilý uživatel chtěl získat zpoplatněný prvek, tak se zaručuje, že mu od zákonního zástupce byly přenechány pro tyto účely prostředky na zaplacení zpoplatněného prvku nebo na volné použití."

A z toho samozdrejme vypliva i uzavreni dane smlouvy o vytvoreni uctu pro danou hru ..

Cituji "2.2. Registrace je povolena pouze fyzickým osobám. Uživatelem můžou být pouze jednotlivci (nikoli skupiny, rodiny, životní partneři, atd.). Pokud je uživatel nezletilý, odesláním registrační žádosti se zaručuje, že toto jest s právoplatným souhlasem zákonných zástupců."

Takze kdyz to shrneme. Pokud se registruji mladsi 18ti let a nemaji povoleni od rodicu, porusuji tim smluvni podminky. Nasledky a vse kolem se doctete ve Vop, s kterymi pri registraci souhlasite. To, ze dite vyplni smlouvu, aniz by o tom rodice vedeli, uz je problem rodicu. Na nich zalezi jak kontroluji co dite dela na pocitaci a kam leze na jake stranky. Rodice maji ze zakonna povinnost se o sve dite starat a tim padem za nej zodpovidaji (Takze by meli vedet o tom co jejich ratolest dela (na internetu a vseobecne)).

Ja bych rekl, ze toto je dostacujici.

13

Friday, November 11th 2011, 6:09am

Toto je naprosto pomýlený výklad.

Přivede-li rodič své nezletilé dítě do restaurace, tak tím, že dá obsluze souhlas k podávání alkoholických nápojů, nezbavuje provozovatele odpovědnosti za (ne)podávání alkoholu nezletilým.

Ale jako ukázka toho jak někteří členové supportu mají problém pochopit obsah VOP, je příspěvek GO Erwena hodnotný.

Baluma

Community Manager

• Send private message

14

Friday, November 11th 2011, 9:59am

OK, odpoved ktorej sa mi dostalo:

The wheel is not a problem for players below 18 since the items out of the wheel are just free and they can not trade them with someone else. Also it is not some kind of illegal gambling (checked that with legal department).

Cize asi nic nove okrem toho co som uz povedala.

Bohuzial, neviem ako je to s ochranou dětí a mládeže před gamblingem a cravingem.

Collo, myslim ze priklad s restauraciou nie je vhodne porovnavat s hrou
1. v restuaracii ma moznost prevadzkovatel vidiet kto co konzumuje
2. hra neponuka nic co je nepristupne osobam pod 18 rokov, problem je len s tym, ze je to spoplatnene a vacsinou osoby mladsie ako 18 rokov vlastny prijem nemaju(preto tie peniaze vacsinou nie su ich)

problem vsak fakt vznika pri tomto kole stastia :/ jednoducho za koruny mozete ziskat viac korun a obe z tychto sucasti je mozne vyjadrit v realnych peniazoch. No nic budem sa asi musiet opytat aj niekoho ineho priamo z pravnickej oblasti lebo akosi asi niekto nepochopil o co nam ide :/

15

Friday, November 11th 2011, 10:51am

V tom příkladu nešlo o restauraci, ale o to, že ukládá-li zákon provozovateli nějakou povinnost, tak ji musí plnit. Přivede-li táta svého 15ti letého syna do baru a řekne barmanovi opijte ho tak to ten barman neudělá, resp. by to udělat neměl.

K té odpovědi
1. ne všechny předměty jsou free
2. i legální hazard je pro osoby mladší 18ti let zakázán

(1) Loterií nebo jinou podobnou hrou se rozumí hra, jíž se účastní dobrovolně každá fyzická osoba, která zaplatí vklad (sázku), jehož návratnost se účastníkovi nezaručuje. O výhře nebo prohře rozhoduje náhoda nebo předem neznámá okolnost nebo událost uvedená provozovatelem v předem stanovených herních podmínkách (dále jen "herní plán"). Nezáleží přitom na tom, provádí-li se hra pomocí mechanických, elektronickomechanických, elektronických nebo obdobných zařízení.

(7) Účastníkem loterie nebo jiné podobné hry (dále jen "sázející") může být jen fyzická osoba, která dovršila 18 let věku a která v souladu s herním plánem uhradí vklad (sázku) provozovateli předem, a to v hotovosti nebo bezhotovostně. Osobám mladším 18 let je účast na loteriích a jiných podobných hrách zakázána. Provozovatel loterií a jiných podobných her musí učinit taková opatření, aby se tyto osoby nemohly hry zúčastnit. K tomuto účelu je oprávněn požadovat předložení průkazu totožnosti.

Zásadní problém kola štěstí je možnost nákupu kamenů za herní koruny.

Baluma

Community Manager

• Send private message

16

Friday, November 11th 2011, 10:56am

Collo dakujem, presne toto som potrebovala. ;)
(este mi prosim povedz kde presne sa to nachadza a ci sa hovori nieco o tom, ze ide aj o ine nez len penazne vyhry)

Posuvam dalej.... mozno teraz pochopia o co islo 8|

17

Friday, November 11th 2011, 11:14am

jde o loterijní zákon, loterie mohou být peněžité i věcné.

Zákaz účasti pro děti a mladistvé je hlavně motivován důvody, které jsem uvedl v prvním reakci na toto téma, asi jsem to vzal z opačného konce, neočekával jsem argumentaci, pokud s tím rodič souhlasí tak ....

Baluma

Community Manager

• Send private message

18

Friday, November 11th 2011, 11:17am

(4) Za loterii nebo jinou podobnou hru se považují soutěže, ankety a jiné akce o ceny, při nichž se provozovatel zavazuje vyplatit účastníkům určeným slosováním nebo jiným náhodným výběrem peněžní ceny, vkladní knížky, cenné papíry, pojištění apod., nemovitosti nebo ceny ve zboží, při kterých je podmínkou účasti zakoupení určitého produktu a doložení tohoto nákupu provozovateli, uzavření smluvního vztahu s poskytovatelem produktu, a to i nepřímo prostřednictvím jiné (další) osoby, nebo je podmínkou účasti jiná okolnost, která vede k zakoupení určitého produktu (dále jen "spotřebitelské soutěže"). Provozování spotřebitelských soutěží, při kterých je výsledek slosování určen náhodou, bez souhlasu povolovacího orgánu, je zakázáno.

a tu o ziadny s danych pripadov nejde

19

Friday, November 11th 2011, 11:56am

to je pochopitelné, uživatel kingsage si nemusí koupit vysavač nebo nerezové nádobí aby se mohl zúčastnit losování na kole štěstí ;)

ještě dodám, že v tomto zákonu nenajdete explicitní popis fungování kola štěstí na kingsage :-)

20

Friday, November 11th 2011, 3:52pm

nerad vstupuju do vaší diskuze ale myslíte že by nikdo dokázal také odpovědět mně nebo opravit lživé informace které se nachází na forku
# Cíl je alespoň 75% z tvého celkového počtu bodů
# Cíl není více než 150 pozic za tebou
už třeba proto že začne nový svět a myslím že by popřípadě nový hráči měli vědět pravdu o verzi 2.0 no a starý jí si ce vědí ale nevědi jestli je to tak dobře a nebo je to chyba hry ??? což taky neni dobrá vizitka :-(