You are not logged in.

Pravidla hry
Pravidla fóra
Tým
Ticket System
Upozornění
IRC Chat
Novinky
Fórum

1

Monday, November 28th 2011, 8:30pm

Kolo štěstí

Při posledním updatu se nám vývojáři rozhodli přidat jednu velmi zajímavou věcičku, která by mohla být i docela užitečná a zpestřila by krásně hru. Ano jedná se o kolo štěstí, hráč získá, nebo[b] nakoupí[/b] kameny štěstí a pomocí nich může vytočit na kole štěstí jisté odměny. To by bylo taky pěkné nebýt toho slova [b]koupit[/b]. Čímž se z tohohle zpříjemnění stává utrpení pro hráče. Na starší servery, které už jsou rozjeté to mít tak velký vliv nebude, ale za to na s7 to způsobuje hotová muka hráčům, co hrají pro rekreaci a zábavu a vrazí peníze maximálně do premium účtu. Přímo od itemáků na s7 vím kolik jsou schopní do toho uvalit a je poté témeř nemožné je zničit nebo dohnat. Přece jen když do toho hráč vrazí dáme tomu 1000 korun, což je pro některé hráče normální částka v tomhle ohledu, tak získá[b] 83 kamenů[/b]!!!!! A Ted si vemte, že hráč bude na kole štěstí točit 83x!!! To je nulová pravděpodobnost, že nevytočí suroviny!! Minimálně 1/3 až polovina budou jen surky a to od 5k od kazde až treba po 60k od každé. Není vám to trochu divné?? Představme si, že tohle hráč dá do hry hned na začátku a pak mu stačí jen co nejrychleji vystavit sklasiště a během jednoho dne je na vrcholu serveru. Za dalších pár dní už je i o týden dál než řadoví hráči!!! No není to úžasné?? Z KA se stala ryze komerční věc :( teď už to páni developeři přehnali s honbou za penězi a ani nevěřím, že by si tuhle zlatou studnu nechali vyschnout, vy snad ano??? Vraťme se ještě na chvíli k hráčům. Já jako hráč co spoléhá čistě jen na svůj skill a hrající už od začátku KA na s1 jsem popravdě těmito změnami znechucen, ještě k tomu, když jsem na s7 na mapě přímo nad a v území jedné itemácké aliance, kdy co vím z 60 hráčů je jich minimálně 20 itemáků. A to se vám panečku hraje, když hráč vedle vás neumí hrát je to absolutní lama, ale má prachy a vše si koupí...ha ha!! Nebýt peněz byl by dávno na okraji! Nebýt jeho a podobných hráčů držím se stále na top 3 příčkách v off, ale ze strachu z útoků od nich se snažím na útoky připravit a udělat jim to co nejtěžší. Pokud mě zničí, tak se s KA loučím, bylo mi tu dobře, ale co je moc to je moc, nebudeme si tu nic nalhávat. Jen můžu popřát většině LFFF, že se téhle situace "nedožili" (narážka na smazání účtů)

s pozdravem sub-zero s7

2

Monday, November 28th 2011, 11:03pm

Je to paradoxní. Z posledních světů jsem nezažil, že by se někde vylodila tak velká skupinka hráčů, co jednak má dostatek peněz, a jednak je opravdu ochotná investovat do toho tolik, aby je nikdo, byť sebelepší hráč, nemohl porazit. Tudíž jestli se to do teď dalo ještě hrát a považovat tak nějak za hru o umu jednotlivce, či aliance, tak s tady tím prvkem se i ta největší lama může stát největším borcem všech tabulek - stačí, když do toho vloží potřebné množství peněz. Avšak je to hra a toto je její součástí a třeba ji tak brát. Němcům se to asi vyplatí jako všechny komerční prvky, jenž doposud do hry vložili, a tudíž se to měnit nebude. Jestli se ještě S6 dala přes už tak velké zahlcení komerčními kravinami považovat za svět, kde vládli zkušenosti, léta praxe, skill jednotlivých hráčů či organizovanost aliancí, tak jedna nejmenovaná aliance, jenž se doslova vylodila na S7 z jedné nejmenované námořní hry, ovládá svět, přesto že má v kmeni max. 2 - 3 opravdu schopné hráče a organizovanost na bodě mrazu, to prostě vyhraje. Upřímně nechápu a nikdy nepochopím, jak to někoho může bavit, avšak ohánět se tím, jak v Čr není všude vidět, že skoro vše jde za peníze koupit, by bylo velice krátkozraké... Sice jsem byl jako LFFF-ák na KA v době, kdy k nám dorazil další 'vylepšovák' z Německa ničící každým rokem kvalitu této hry čím dál tím víc, avšak jsem velice rád, že už s tím nemusím hrát...

S1 - Julek10/Speed - oeN/S6 - Tornado

3

Tuesday, November 29th 2011, 9:26am

Jsem rád, že aspoň někdo se vyjdřil. Musím s tebou bohužel ve všem souhlasit, bohužel proto, že s tím asi vážně už nic udělat nepůjde a vyvojáři to tak nechají. Jediná možnost je speed server, kde by mohli podobné věci vypnout,nebo aspoň omezit. Ne vždy sem byl dobrý hráč, ale když už člověk nasbírá jisté zkušenosti, tak potom celkem zamrzí, že i dojde lamka, která KA snad ještě ani nehrála, nacpe do toho prachy a já přes denní farmení desítek útoků a k tomu 2x větší produkci ji prostě nemůžu dostat. Je mě jedno, jestli si to daný hráč přečte, protože tohle je přes všechny mé meze a s KA se pravděpodobně loučím a stěhuji se na jinou hru, kde vládnou zkušenosti a skill. A taky nechápu co je na té hře pak baví?? Sami moc dobře musí vědět, že jejich úspěch je jen koupený a to opravdu už není fair-play hra pro hráče jako jsem já a prakticky celá má aliance. A ty aliance co s nimi mají kdejaké spojenectví taky moc nechápu. Musí jim být jasné, že časem budou ještě víc nenažraní a sam proti im asi těžko něco udělají. Lidi zamyslete se...

AVE s1
subík

4

Tuesday, November 29th 2011, 9:29pm

Subíku máš pravdu že lidi jsou blazni a že nastartu když dotoho perou penize hlava nehlava sice ziskají naskok ale myslím že tahle hra neni o 10 vesničkách ale časem o 500 vesničkách a to už se srovná a jeich penize si budou uživat ty lidi co maji takový hráče radi a ty normální budou vest ve všech tabulkách :-D
jelikož nakonec je to o taktice a ta nahradí počáteční utrácení a oni nato přijdou taky :-D

5

Wednesday, November 30th 2011, 10:34am

Horší bude spíš do té doby vydržet. Při jejich rychlosti teď budeme mít co dělat se udržet. I když nemožné to není a během pár týdnů až měsíců se to určitě vyrovná.
This post has already been reported.

6

Sunday, December 4th 2011, 2:57pm

Ahoj, aby tato diskuse byla alespon trochu vyvážená, tak řeknu svůj názor, za druhou stranu.
Píšete, že my Scrini jsme lamy, nevím kde berete tuto informaci, jen pro objasnění. Scrini jako tým, hraje spolu už několik let, všude kde jsme hráli, jsme byli první na servru, a toto je první hra , kde jde kupovat kameny štěstí, a tím získat vyhodu. Páteř naší aliance tvoří, úspěšní dospělí lidé, kteří jsou jak schopni, tak ochotni, pár tisíc za hru klidně dát. Ale my jsme si kameny štěstí nevymysleli... . Takže nevím proč útočíte slovně na nás? to není fér.
a řeči že jsme zničili svět, a že odejdete, to umí každý, ale proč neuděláte pravý opak, a nespojíte se proti nám, nás 30-40 itemaků, proti vám, a i mezi ostatníma jsou itemaci, viz č.1 v současnosti. Řeči, které vy právě ted vedete, nesvědčí právě o tom, že jste TOP hráči, každá zbran, má svou protizbran. a jenom velcí hráči, a velcí organizátoři ji umí najít, a potažmo použít.

7

Sunday, December 4th 2011, 5:30pm

To Zero

Souhlas s Havranem - to vystihuje vše.

8

Sunday, December 4th 2011, 5:41pm

Havran.CZ: Vidím, jak útočíte, jak se vyjadřujete na vašem fóru, jak řešíte jednotlivé problémy jako jednotliví hráči nebo jako celek... Dám příklad(y), dost lidí z vašeho kmene pří útocích jiného vůbec nevědělo, že existuje nějaká skrýš, co jim schová suroviny nebo jen kňučelo, ať jim ti, co to umí hrát (+jsou itemáci), pomohou, protože nejsou schopni se vypořádat s útoky jiného hráče... Za jednotlivce, když jsem asi cca týden zpátky viděl ze špionáží, jak staví pár vašich hráčů vesnice (včetně těch nejlepších), např. Petr Dohnal, tak můj obrázek o vašem umu byl jen a jen jasnější... (a mohl bych takto pokračovat dál a dál...).

C-N-T, později BLUE, byli a jsou aliance složená z těch nejlepších hráčů, co hráli minulé servery (když odečtu LFFF-áky a GoM-áky) a co by vaši alianci rozmetali na padrť, i kdyby vás bylo 2x tolik. Problémem je, jak už jsem psal, že vy jednak máte peníze, a jednak jste ochotni do toho investovat potřebné částky, abyste se jakémukoliv zničení vyhnuli. Popř. pak ty, co do toho u vás investovat nebudou, podrží ti, co ochotni jsou...

Já osobně netvrdím, že jste zničili svět, nesvádím to na vás, nejste jediná aliance, ve které jsou itemáci. Krom toho ohledně těch řečí typu: 'Zničili jste svět, takže odejdeme' tady měli některé osoby už u mírové smlouvy a pak taky hráli dál, takže to beru s odstupem... Každý se nějak svým způsobem (který není pro každého vždy příjemný) snaží vyjádřit znechucení, co sem Němci (zase!) vložili. Někteří schopnější hráči už konečně chápou LFFF-áky, když jim sem Němci vložili mírovou smlouvu...

Spojení všech proti vám má tolik problémů, že to nejde spočítat... Ten hráč musí splnit několik požadavků, aby s ním elitnější hráči hráli (protože jinak jim je k ničemu) a ty tu nesplňuje 90% lidí, takže z těch všech jiných aliancí by se dalo vzít cca max. 15 lidí a to si myslím, že ještě přeháním. Ono ne každý hráč = profesionál. Kdyby se každý neustále učil a učil se hlavně ze svých chyb, nebyl na to hlavně líný a blbý, tak ano, pak by zde hráli většinou jen elitní hráči, ale těch tu po těch letech zbylo tak strašně málo...

Každopádně berte to tak, že původní hráči KA nejsou nadšení z této novinky a ani z vás, protože ji většinou jen vy kupujete a aplikujete, a kazíte jim tak tu hru, ale máte na to právo a můžete si toho nakupovat, kolik chcete...

Jenom poradím vám jednu věc. Co jsem si tak počítal (a jestli jsem správně počítal), tak pokud by někdo vložil do této hry cca 10 000 Kč asi týden před koncem dvouměsíční ochrany, tak je schopen i po dvou měsících hry se vyšvihnout bez problémů minimálně mezi prvních TOP 10 (zdánlivě) nejsilnějších hráčů.

PS: Nechlubte se příště, že jste všude byli první, když jsou důvody, díky kterým je možné většinu vašeho kmene nazvat lamami (aspoň pro mě). On si pak člověk domyslí, jak moc schopní hráči byli jinde, popř. když slyší, že na těch jiných hrách bylo potřeba investovat 30 000 Kč, 40 000 Kč (i víc) za to, aby člověk byl dobrý, protože se to údajně jinak nedalo hrát, tak zase mi to o kvalitě té hry nic moc neříká. Dám vám jednu tip, zkuste být první na hře, kde vložením peněz nezískáte (krom prémiových účtů na lepší ovládání) žádné výhody. Když tam porazíte nějaké opravdu dobré hráče (a když budu mít čas, tak si klidně proti vám zahraji) a budete první, tak já vás pak uznám a vy to díky tomu, že jste do hry nevložili žádné peníze, budete moci oslavit to své vítězství třeba někde na Kanárských ostrovech či Havaji. ;-)

9

Sunday, December 4th 2011, 6:07pm

Julku juklku
C-N-T, později BLUE, byli a jsou aliance složená z těch nejlepších hráčů, co hráli minulé servery (když odečtu LFFF-áky a GoM-áky) a co by vaši alianci rozmetali na padrť, i kdyby vás bylo 2x tolik. Problémem je, jak už jsem psal, že vy jednak máte peníze, a jednak jste ochotni do toho investovat potřebné částky, abyste se jakémukoliv zničení vyhnuli. Popř. pak ty, co do toho u vás investovat nebudou, podrží ti, co ochotni jsou...

V BLOU nebo jak siřikají šmoulové zbyly opravdu už jen lamyčky to co stálo za něco už dávno odešlo nebo tam vůbez nevstoupilo
to si hráč subzero založil ali z odpodu z CNT a ted žadoní a stěžuje si kdo kam sype svoje peníze
tuto hru někdo provozuje aby na ni vydělal peníze a jestli si tě to nelíbý tak si stěžuj někde jinde.
A jestli nestíhneš tempo hráču kteří točí tak opravdu by jsi měl přehodnotit svoje kvality.

10

Sunday, December 4th 2011, 6:09pm

TO Julek

"Na Vašem Foru???? "

Prostě? kde? :beer: to by mě zajímalo...

Pokud se vám nelíbíme, stačí to napsat rovnou a ne se vymlouvat na hrací kolo. Svou stížnost spíše směruj na Administrátora hry. My přeci nemůžeme za to, že si zatočíme, nebo chceme zatočit. To je přece každého věc - ne?

Jinak naše Parta se rozhodla zkusit tuto hru, čerstvou krev tu asi rádi nemáte co? Jedině, když se vás bojí, že? Obráceně, to hned řešíte takto...

Byla bych ráda, kdyby jste jednaly ohledně hracího kola tak jak máte a Alianci Scrin z toho vynechaly !!! :stick:

11

Sunday, December 4th 2011, 6:17pm

Já osobně se nedomnívám, že kolo v blízké budoucnosti ovlivní hru. Ted je 200000 surek ranec, ale za měsíc to už nebude nic moc, navíc kolo je dost drahý, a vždy vytočíš jen hlouposti, když nemáš vyložené štěstí. Já jsem točil 50x i stím co mi dala hra, a surky byly ve výši asi 700 000 celkem, na začátku hry je to pořádné nakopnotí, to nepopírám, ale zas až tak vysoko mě to nevyneslo.
Vaše kritika na naše hráče, je váš úhel pohledu, ale vy si vždy vyberete jednoho, který má odlišný způsob hry, a podle toho soudíte celou alianci. Já tady na S2 hrál pod nickem cesarj, a odcházel jsem z 500městy z první pozice, a to kolo nebylo. umění hrát, ale není ani o kole, ani o omu jako takovém, je pouze o čase. Kolik ho máš a kolik ho obětuješ.
zminuješ dvě hry, nemohu jmenovat, jedna je fakt drahá, přesně jak zminuješ, tam scrini nehráli, hrál jsme tam já, a dnes vím že to byl jeden z mých největších uletů.
tam kde ted dokončujeme divy, tam to není tak, že nakonec se všechny aly pospojují, a vyhrají všichni, je nas 90 a postavíme všechny divy ne jen 4. /to jen na vysvětlenou/
Ale přece všechno, nechápu proč tuhle debatu vlastně vedem, většina dospělých hraje tyto hry především proto, aby se odreagovala, a poznala nové lidi, pokecala, nejen o hře. Výsledky, umístění, je čistě druhořadou záležitostí, tak to je u většiný dospělců. Jistě najdou se i tací, kteří si sem jdou zvednout ego, ztracené sebevědomí. Takové je třeba ignorovat. To je můj názor, a myslím i přesvědčení.

12

Sunday, December 4th 2011, 6:23pm

Clint Eastwood: Přemýšlím, jestli má na tebe cenu reagovat... Neboť ano, ty jsi velmi dobrý hráč, ale BLUE má hráče, co považuji za lepší než ty. Tvoje plus je to, že umíš hru hrát, máš na ni čas. Tvoje mínus je to, že stavíš 90% vesnic obranných, tudíž nejsi hrozbou pro nepřítele a jak dojdou vesnice zadarmo, tak si namydlený, což je problém, když musíš být za každou cenu první... Třetím je to, že děláš všechny podrazy, které nejsou někde napsány, že jsou zakázány a tvoje horká hlava... A neber to jako čistě můj názor, minimálně v C-N-T ti toto napsalo více lidí.

Co se týče té poslední věty, tak opakuji, nehraji a jsem za to rád.

Shari: Němcům nemá cenu nic posílat, neboť vždy odpoví, že dalším X lidem ta novinka nevadila. Jinak na zbytek nemá cenu reagovat, odpovědi nalezneš výše.

13

Sunday, December 4th 2011, 6:31pm

TO Julek

Aha takže chápu, má to co dělat s "osobní válkou a sympatiemi" ale ta sem snad nepatří, ne? Julku !!

Mluví se tu o kole. Ne o Scrin a jejích hráčích. Takže ...kde to jsme??? :monster:

14

Sunday, December 4th 2011, 6:35pm

Clinte Clinte,
To, že ty si byl příliš arogantní a neuměl unést kritiku ostatních hráčů udělalo z C-N-T to co je. Nebýt tebe a tvích excesů, tak doteď C-N-T existuje. Nikdy sem nežadonil. Sám se zeptej i Havrana, že sem u nikoho nežadonil a vždy sem se tomu postavil čelem. A to jsem ochotný klidně obětovat i sebe. Pokud se ti zdají být většinou elitní hráči z jiných serverů odpadem, tak co pak mám říct o tobě?? Já už výše psal, že je mě jasné, že to vývojářům sype a že to i chápu, tak nevím co rýpeš do uzavřené věci?? Dále mrkni se na sebe. Nejdřív hubuješ jak proti Scrin budeme bojovat, rozpustíš ali a nakonec k nim přejdeš. Ha ha, tomuhle se říká kvalitka hráč :D Ono je občas taky nutno přehodnotit situaci, když si s a nebo proti...

Shari:
Já do hry nováčky jen uvítám. Když jsou kvalitní nevadí mi to a uznám je. Ale jak mám tvrdit o hráčích, že jsou kvalitní, když se skrývají za penězi a neukážou svůj pravý um a skill v normálním vyrovnaném boji?? Jak už bylo řečeno. Jsem hráč ze "staré školy" stejně jako Julek a oba víme jak hrát a jak v které hrací situaci reagovat, Julek obzvlášť jako mistr KA.

Havran:
Teď už nebude moc hráčů co do toho budou investovat, nebo aspon jich bude o hodně míň. Jak si psal. Vyplatí se to opravdu hlavně ze začátku. Já si nevybral jednoho hráče. Pokud jste si všimli, tak sem kritizoval větší část hráčů a ba naopak jsem velkou část z vás taky pochvaloval, včetně tebe. A myslím, že tu není nikdo, kdo by hodnostil všechny dle jednoho hráče. Dále ohledně toho, že to většina lidí hraje pro odreagování. Mezi takové patřím i já, ale nějak mi to situace nedovoluje. Nepřipadá mě odreagující dojít vrazit 2 tisíce do hry a pak dělat velkého pána a všechny ničit. Mě jsou mé výsledky celkem putna. Na s1, když přišlo LFFF, tak sem tam byl ještě další 3 měsíce navíc, abych mohl být s herními přáteli v kontaktu a při tom sem prakticky jen uhýbal s jednotkama a dával je mím hráčům.

15

Sunday, December 4th 2011, 6:35pm

Takze vazni, kdyz to tu tak ctu tak mi to neda a musim reagovat.
To ze kolo stesti vyrazne ovlivni zacatek sveta je pravda, me samotnemu se to velmi nelibylo kdyz jsme jako parta lidi hledali novou vyzvu (hru) pote co jsme vyhrali jeden ze svetu Grepolisu. Vetsina z nas uz to spolu tahne skoro 2 roky, zname se casto i osobne. Proste jsme pratele a pomahame si bez ohledu na osobni prospech a v tom tkvi nas uspech. Nejsme jen banda sebestrednych individualistu, byt velmi dobrych.
Ale tato hra, jako vetsina podobnych neni o zacatku, nebo nejake kratke dobe, ale o vydrzi. Pokud jste opravdu tak dobri jak tvrdite tak pro vas neni problem nam pekne zatapet. Ale to musite zapomenout na osobni ctizadost, zacit komunikovat a hrat jako tym. Ale v tom je ten kamen urazu.

Mladepole
Strazci Scrin

P.S. Verim tomu ze tento svet bychom ovladli i bez kola stesti. Mysleno pokud by vubec nebylo.

P.S.S. Ja do teto hry osobne investoval 25Euro, tzn koupil 400 korun. A dalsi investovat nebudu hodne dlouho.

16

Sunday, December 4th 2011, 6:36pm

Havran.CZ: cesarj (nebo jak se psal)? Jestli jsi on, tak před tebou skláním poklonu, tebe si pamatuji a vím, že jsi byl profesionál ať už hraním, či vyjadřováním (a taky tady patříš mezi ty 2 - 3 z původních Scrinů, co považuji za dobré hráče).

Nemám potřebu si vybrat jednoho, zmínil jsem jej jako příklad. Ruská mafie je taky elita (a další)...

Asi vím, kterou hru myslíš a náhodou nejsme tam spolu v alianci?

Jinak jen musím souhlasit.

Shari: Ano, o kole. O kole, které od základů změnilo průběh S7 a jenž využívá z 90% především jedna aliance.

17

Sunday, December 4th 2011, 6:44pm

[quote='Mladepole','index.php?page=Thread&postID=7281#post7281']Takze vazni, kdyz to tu tak ctu tak mi to neda a musim reagovat.
To ze kolo stesti vyrazne ovlivni zacatek sveta je pravda, me samotnemu se to velmi nelibylo kdyz jsme jako parta lidi hledali novou vyzvu (hru) pote co jsme vyhrali jeden ze svetu Grepolisu. Vetsina z nas uz to spolu tahne skoro 2 roky, zname se casto i osobne. Proste jsme pratele a pomahame si bez ohledu na osobni prospech a v tom tkvi nas uspech. Nejsme jen banda sebestrednych individualistu, byt velmi dobrych.
Ale tato hra, jako vetsina podobnych neni o zacatku, nebo nejake kratke dobe, ale o vydrzi. Pokud jste opravdu tak dobri jak tvrdite tak pro vas neni problem nam pekne zatapet. Ale to musite zapomenout na osobni ctizadost, zacit komunikovat a hrat jako tym. Ale v tom je ten kamen urazu.

Mladepole
Strazci Scrin

P.S. Verim tomu ze tento svet bychom ovladli i bez kola stesti. Mysleno pokud by vubec nebylo.

P.S.S. Ja do teto hry osobne investoval 25Euro, tzn koupil 400 korun. A dalsi investovat nebudu hodne dlouho.[/quote]

A si co myslíš o nás?? Že si nejsme ochotni pomáhat, že jsme sebestřední?? To snad ne...Věř, že ta hra je pro hodně hráčů o začátcích, už jen z důvodu, že se kvůli Itemákům nedostanou dál. Při tom tu je vážně hodně hráčů co na to mají!! Já obklíčen vaší aliancí asi takovou příležitost se ukázat do budoucna mít nebudu a přijímám to. Nevím kde bereš informace o tom, že my nekomunikujeme. TO by mě zajímalo od koho to máš, že by Clint??

A pokud si myslíte, že by ste ovládli s7 i bez kamenu, no nechci nic říkat, ale měli by ste vážně hodně práce, jen tak by jsme vám to neulehčili ;)

18

Sunday, December 4th 2011, 6:46pm

Ano subzero máš pravdu nemém celoí den co dělat než na tebe kydat špínu a práskat jaká si lamička a když mi dojde téma rak si vyberu jíného ze tvá ali na S7

19

Sunday, December 4th 2011, 6:48pm

To ...

Myslím, že tahle diskuse nejni o KOLE, ale o Hráčích a jejich "minulostech".....dál k tomu nemám už co dodat a je to bohužel smutné... :minigun: :missilelauncher: :gamer: :grumble:

:rofl:

20

Sunday, December 4th 2011, 6:53pm

Takze vazni, kdyz to tu tak ctu tak mi to neda a musim reagovat.

Mladepole
Strazci Scrin

P.S.S. Ja do teto hry osobne investoval 25Euro, tzn koupil 400 korun. A dalsi investovat nebudu hodne dlouho.

A si co myslíš o nás?? Že si nejsme ochotni pomáhat, že jsme sebestřední?? To snad ne...Věř, že ta hra je pro hodně hráčů o začátcích, už jen z důvodu, že se kvůli Itemákům nedostanou dál. Při tom tu je vážně hodně hráčů co na to mají!! Já obklíčen vaší aliancí asi takovou příležitost se ukázat do budoucna mít nebudu a přijímám to. Nevím kde bereš informace o tom, že my nekomunikujeme. TO by mě zajímalo od koho to máš, že by Clint??

A pokud si myslíte, že by ste ovládli s7 i bez kamenu, no nechci nic říkat, ale měli by ste vážně hodně práce, jen tak by jsme vám to neulehčili ;)
Potrefena husa se ozvala))
Nicmene, ja jsem, narozdil od jinych, nepsal adresne. On se v tom kazdy pozna sam.
Osobne hraji on-line hry uz vice jak 11 let. A ze zkusenosti vim ze na forech breci prevazne ti kteri nejsou schopni ve hre uspet. Nicmene, mam za to ze je tato diskuze kapanek bezpredmetna a ze se pravda ukaze tak za rok.))