to by mě zajímalo...
Potrefena husa se ozvala))Takze vazni, kdyz to tu tak ctu tak mi to neda a musim reagovat.
To ze kolo stesti vyrazne ovlivni zacatek sveta je pravda, me samotnemu se to velmi nelibylo kdyz jsme jako parta lidi hledali novou vyzvu (hru) pote co jsme vyhrali jeden ze svetu Grepolisu. Vetsina z nas uz to spolu tahne skoro 2 roky, zname se casto i osobne. Proste jsme pratele a pomahame si bez ohledu na osobni prospech a v tom tkvi nas uspech. Nejsme jen banda sebestrednych individualistu, byt velmi dobrych.
Ale tato hra, jako vetsina podobnych neni o zacatku, nebo nejake kratke dobe, ale o vydrzi. Pokud jste opravdu tak dobri jak tvrdite tak pro vas neni problem nam pekne zatapet. Ale to musite zapomenout na osobni ctizadost, zacit komunikovat a hrat jako tym. Ale v tom je ten kamen urazu.
Mladepole
Strazci Scrin
P.S. Verim tomu ze tento svet bychom ovladli i bez kola stesti. Mysleno pokud by vubec nebylo.
P.S.S. Ja do teto hry osobne investoval 25Euro, tzn koupil 400 korun. A dalsi investovat nebudu hodne dlouho.
A si co myslíš o nás?? Že si nejsme ochotni pomáhat, že jsme sebestřední?? To snad ne...Věř, že ta hra je pro hodně hráčů o začátcích, už jen z důvodu, že se kvůli Itemákům nedostanou dál. Při tom tu je vážně hodně hráčů co na to mají!! Já obklíčen vaší aliancí asi takovou příležitost se ukázat do budoucna mít nebudu a přijímám to. Nevím kde bereš informace o tom, že my nekomunikujeme. TO by mě zajímalo od koho to máš, že by Clint??
A pokud si myslíte, že by ste ovládli s7 i bez kamenu, no nechci nic říkat, ale měli by ste vážně hodně práce, jen tak by jsme vám to neulehčili![]()
Forum Software: Burning Board®, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH